Η επέλαση της τιμής του Bitcoin το προηγούμενο σαββατοκυρίακο σταμάτησε κοντά στα 3.800 την Δευτέρα. Έπειτα όμως, αντί να παρουσιάσει την συνηθισμένη αντίστοιχη πτώση, υποχώρησε μόνο γύρω στα 3%, παρουσιάζοντας σταθερότητα.

Αναλυτές της αγοράς του Bitcoin συμπεράνουν πως αυτή την στιγμή υπάρχει αύξηση των αγορών, με τους επενδυτές που έχουν “αδύναμα χέρια” να αραιώνουν. Στην κίνηση της Δευτέρας, η πτώση αρχικά φάνηκε να αποκτάει ταχύτητα, με τους επενδυτές να φαίνονται φοβισμένοι από μικρές αλλαγές στην τιμή. Ενώ αυτή η τάση θα μπορούσε να επικρατήσει, σκορπώντας αβεβαιότητα σε περισσότερους επενδυτές, τελικά αυτό αποφεύχθηκε με ένα νέο μεγάλο κύμα αγορών.

Επιπλέον, η γενική εικόνα παραμένει επικοδομητική, δεδομένου πως δεν υπάρχουν ανησυχητικά σημάδια στα τεχνικά διαγράμματα και όλα δείχνουν πως το Νο 1 κρυπτνόμισμα έχει ήδη χωνέψει τα άσχημα νέα από την Κίνα και την Νότια Κορέα.

Η ανάλυση της τιμής του Bitcoin επίσης δείχνει πως είναι έτοιμη για μία ακόμα άνοδο, έχοντας διανύσει την περίοδο των τελευταίων 50 ημερών με πειστικό τρόπο. Η άνοδος από την προηγούμενη εβδομάδα είναι στα 11.54%, ενώ τον προηγούμενο μήνα η τιμή του ήταν κατά 7% υψηλότερη.

Η ανοδική πορεία είναι σταθερή για τις τελευταίες 10 μέρες, και οποιαδήποτε καθοδική τάση το πιθανότερο είναι να αντιμετωπιστεί με ακόμα περισσότερες αγορές.