Πιθανοί αγοραστές που επιθυμούν να αγοράσουν μία αξίας £17 εκατομμυρίων στερλίνων επαύλη στο Notting Hill του Λονδίνου, θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό μόνο σε bitcoins. Αυτό είναι πρώτη φορά που συμβαίνει στο Λονδίνο, όπως επικαλείται η εφημερίδα Evening Standard. Η επάυλη αρχικά είχε 5 διαφορετικά διαμερίσματα και έχει 6 ορόφους. Βρίσκεται από το 2013 υπό την κατοχή της εταιρίας London Wall, η οποία την αγόρασε για το ποσό των £9.5 εκατομμυρίων στερλίνων. Μετά από περίπου 3 χρόνια ανακαίνισης ώστε να συγχωνευθούν όλα τα διαμερίσματα σε ένα ενιαίο σπίτι, η επαύλη πλεόν είναι έτοιμη προς πώληση.

Ο συνιδρυτής της London Wall, Lev Loginov, ελπίζει να γίνει πρωτοπόρος στις συναλλαγές με bitcoins στην Αγγλία.

Ο Loginov λέει πως θέλει να αλλάξει τις αντιλήψεις σχετικά με τα κρυπτονομίσματα. Σε βάθος χρόνου, ελπίζει πως τα κρυπτονομίσματα θα εξαλείψουν την χρήση των συμβολαιογράφων και τίτλων ιδιοκτησίας, αλλάζοντας τον κόσμο των μεσιτικών συναλλαγών για πάντα. Το σκεπτικό του είναι πως οι συναλλαγές με bitcoins μπορούν να γίνουν πιό γρήγορα, πιό αποτελεσματικά και ευκολότερα από τις συναλλαγές μέσω τραπεζών, οι οποίες έχουν πολλούς κανονισμούς και περιορισμούς. Η πεποίθηση του είναι πως ένας πλούσιος επιχειρηματίας από την Ασία, γνώστης και κάτοχος Bitcoin, θα βρεθεί για να αγοράσει την επαύλη.

Οι πωλητές ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αποδεχθεί Bitcoins για πληρωμη και στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η μόνος τρόπος πληρωμής είναι με την καταβολή Bitcoins.